mandala tekenen noordwijk bedoeling
mandala tekenen noordwijk bedoeling mandala tekenen noordwijk bedoeling

De grote cyclus

Home Mandala tekenen? Verdiepingscursus Wat is tekenen? Wat is een mandala Wat kun je er mee? Mandalatekencursus? Voor wie? Beginnen met mandalatekenen De grote cyclus Chakracursus bijna vol Keltisch tekenen Numerologie Symboolkaarten Workshops en nieuws Persoonlijke noot Kontakt

in oktober 2017 gaat de grote cyclus mandala tekenen weer verder. Deze is geschikt voor iedereen die al enige ervaring in het mandala tekenen heeft. Je kunt per half jaar instappen, omdat deze cursus doorloopt in elk nieuw seizoen met steeds wisselende thema's.

We breidden onze mandala teken kunst uit. We putten nog steeds uit de grote oersymboliek en kijken met andere ogen naar oude volkeren, andere culturen enz. en we worden ook steeds vrijer in onze eigen thema’s.
Het doel van het mandala tekenen is om je persoonlijke creatieve vermogen zoveel mogelijk aan te spreken. Je krijgt voldoende nieuwe vaardigheden aangereikt om ook hier nog heel veel nieuwe vormen mee te creëren. Er is zo veel aan symbolen en thema’s voor handen, dat we er jaren mee door kunnen gaan zonder persé in herhaling te vallen.
We besteden ook steeds vaker tijd aan intuïtief ontstane mandala’s en ook het duiden komt aan de orde.

De cursus start in oktober 2017 van 10.00 uur tot 12.30 uur, en er zijn tot medio april 10 dag delen gepland, ongeveer een keer in 3/4 weken.