mandala tekenen noordwijk bedoeling
mandala tekenen noordwijk bedoeling mandala tekenen noordwijk bedoeling

Symboolkaarten

Home Mandala tekenen? Verdiepingscursus Wat is tekenen? Wat is een mandala Wat kun je er mee? Mandalatekencursus? Voor wie? Beginnen met mandalatekenen De grote cyclus Chakracursus bijna vol Keltisch tekenen Numerologie Symboolkaarten Workshops en nieuws Persoonlijke noot Kontakt

Symboolkaarten (deze cursus gaat in 2017 niet van start)

Deze cursus is heel speciaal en kan gezien worden als een uitbreiding na alle cursussen Mandalatekenen. Dus geschikt voor iedereen die plezierig door wil gaan met mandalatekenen, maar ook als je eens heel iets anders wilt doen met al je opgedane mandalakennis. De  mandalawijsheid blijft uitgangspunt bij het ontwerpen, tekenen en kleuren. De chakra's en hun betekenissen zijn de rode draad in deze cursus.

We verdiepen ons via onze belevingswereld in zon, maan en sterren. In gevoelens van  vriendschap, geboorte, menszijn, vrede en nog vele meer, om deze vervolgens, in eigen ontwerp, om te zetten op onze kaarten (de afmeting is 14/14 cm). Kaarten die later kleine schilderijtjes blijken, door de eigenheid van de ontwerper/ster. Aan het einde van deze cursus, heb je een unieke set mandala symboolkaarten (orakelkaarten), waarmee je nog jaren vooruit kunt als weerspiegeling van je eigen inzicht.                                                                          

Deze cursus omvat in zijn geheel ongeveer dertig bijeenkomsten en kan dan ook gedurende 3 seizoenen gevolgd worden. We ontwerpen  meestal 3 kaarten per dagdeel. De cursus is op dinsdagochtend van 10 tot half 1 uur.