mandala tekenen noordwijk bedoeling
mandala tekenen noordwijk bedoeling mandala tekenen noordwijk bedoeling

Numerologie in de Mandala

Home Mandala tekenen? Verdiepingscursus Wat is tekenen? Wat is een mandala Wat kun je er mee? Mandalatekencursus? Voor wie? Beginnen met mandalatekenen De grote cyclus Chakracursus bijna vol Keltisch tekenen Numerologie Symboolkaarten Workshops en nieuws Persoonlijke noot Kontakt

Numerologie ofwel de betekenis van getallen in de mandala.  (deze cursus start dit jaar niet)

Numerologie is een studie, een heel oude kunde op zich, maar in de mandala teken kunst kunnen we er op een speelse manier kennis mee maken, er naar kijken en er beeldend vorm aan geven. Veel oude kennis en wijsheid die in de loop  van de tijd verloren ging, kunnen we ons op een creatieve manier weer eigen maken en herinneren. Wanneer we hier dan over cijfers zouden spreken, geven deze hoeveelheden aan. Spreken we hier over getallen, dan hebben we het over symboliek en hoedanigheden. We krijgen op deze manier meer zicht op onszelf en de wereld om ons.  

Tijdens de cursus ontdekken we van elk getal (van 1 tot 9) de hoedanigheden, de vorm die er bij past en de symboliek ervan. We kijken en berekenen het geboortegetal. Wat betekent je naam voor jou? Je huisnummer of het geboortegetal van je vriend/vriendin enz?  We ontdekken wat meestergetallen zijn en de bijzondere perioden in iemands leven. En...... er is nog veel meer te ontdekken, maar dat zie je wanneer je eenmaal met de getallen en de symoliek ervan gaat werken.